Roller 250mm Vestan – ZIMA

2.30 
Ka sasi

Veçanërisht i përshtatshëm për përdorim të vetëm, p.sh. për aplikimin e bitumit, rrëshirave epokside

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 419834
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Për shkak të përbërjes së materialit, ai është i destinuar për përdorues jokërkues, për punë bazë, më pak të kërkuar. Veçanërisht i përshtatshëm për përdorim të vetëm, p.sh. për aplikimin e bitumit, rrëshirave epokside, etj.

Dimesionet: 250x48x20 mm

Brendi

ZIMA