Roller TES poliestër 250mm – ZIMA

6.90 
Ka sasi

Roller poliestër janë projektuar për detyra të pakërkueshme dhe për shkak të absorbueshmërisë më të dobët përdoren për veshjet përfundimtare

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 419762
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Roller poliestër janë projektuar për detyra të pakërkueshme dhe për shkak të absorbueshmërisë më të dobët përdoren për veshjet përfundimtare dhe shpesh janë të dobishëm vetëm për përdorim të vetëm, p.sh. për aplikimin e bitumit, rrëshirave epokside, abetareve, bojrave dispersioni etj..

Dimesionet: 250x40x12 mm

Brendi

ZIMA