Rrafshuëse ISKRA ERO IE-AJ12-300

35.00 
S'ka sasi

Fuqia: 300 W
Tensioni: 230V – 240V ~ 50Hz
Shpejtësia pa ngarkesë: 6000 – 12000 rpm
Siperfaqja rrafëshese: 115×280 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042567912

Përshkrimi

Fuqia: 300 W
Tensioni: 230V – 240V ~ 50Hz
Shpejtësia pa ngarkesë: 6000 – 12000 rpm
Siperfaqja rrafëshese: 115×280 mm

Brendi

IskraERO