Rrafshuëse strugë 330 W – BormannPRO

90.00 
S'ka sasi

Fuqia: 330 W
Shpejtësia pa ngarkesë: 10000 rpm
Dimensionet rrafshuëse: 229×115 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BSS3300

Përshkrimi

Fuqia: 330 W
Shpejtësia pa ngarkesë: 10000 rpm
Dimensionet rrafshuëse: 229×115 mm

Brendi

Bormann PRO