Rregullator i shtypjës 7 bar – RBM

37.99 99.99 
Ka sasi

FF UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore.
Lidhja e matësit të presionit F1/4”.
Presion i rregullueshëm në rrjedhën e poshtme 0,5 / 7 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 80 °C

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

FF UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore.
Lidhja e matësit të presionit F1/4”.
Presion i rregullueshëm në rrjedhën e poshtme 0,5 / 7 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 80 °C

Informacion shtesë

Diametri

1", 1" 1/2, 1" 1/4, 2", 3/4"

Brendi

RBM