Rregulluës presioni 0.8 / 7 bar – RBM

39.99 69.99 
Ka sasi

Presioni nominal 25 bar (ujë i ftohtë 40 °C) / 16 bar (ujë i nxehtë 80 °C) *
Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme 25 bar (ujë i ftohtë 40 °C) / 16 bar (ujë i nxehtë 80 °C)
Presioni i rregullueshëm në rrjedhën e poshtme 0,8 / 7 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 80 °C
Shkalla e filtrimit 800 μm

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

FF UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore.
Lidhja e matësit të presionit F 1/4”.
Presioni nominal 25 bar (ujë i ftohtë 40 °C) / 16 bar (ujë i nxehtë 80 °C) *
Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme 25 bar (ujë i ftohtë 40 °C) / 16 bar (ujë i nxehtë 80 °C)
Presioni i rregullueshëm në rrjedhën e poshtme 0,8 / 7 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 80 °C
Shkalla e filtrimit 800 μm

Informacion shtesë

Diametri

1", 3/4"

Brendi

RBM