Set dy gypor fileta brenda pa lidhëse – RBM

21.99 
Ka sasi

Kontroll termostatik me zgjerim të lëngshëm TL30 me sensor të integruar.
F UNI-EN-ISO 228 lidhje me fileto me kënd për tub hekuri.
Lidhja me terminalin e filetuar M UNI-EN-ISO 228.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 20780400
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Kontroll termostatik me zgjerim të lëngshëm TL30 me sensor të integruar.
F UNI-EN-ISO 228 lidhje me fileto me kënd për tub hekuri.
Lidhja me terminalin e filetuar M UNI-EN-ISO 228.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Brendi

RBM