Set filtera iRobot accessorie kit Combo

64.00 
Ka sasi

Paketa përfshin:
2 Furçë nga e majta
2 Furça anësore e djathtë
2 filtra
1 Furça kryesore

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4719025

Përshkrimi

Mirëmbajtja e rregullt e mban Robotin tuaj Roomba Coombo të funksionojë në performancën kulmore. Kompleti ynë i mirëmbajtjes ka gjithçka që ju nevojitet, përfshirë Filtrat, Furçat Fshirëse Edge dhe Furçat kryesore.
Paketa përfshin:
2 Furçë nga e majta
2 Furça anësore e djathtë
2 filtra
1 Furça kryesore
I pajtueshëm vetëm me robotët e Serisë Roomba Combo

Brendi

iRobot