Set Filtera për fshesë iRobot AeroVac seria 600

20.00 
Ka sasi

Ndërrimi i AeroVac Bin për Robotët e Pastrimit të Vakumit të Serisë iRobot Roomba® 600, duke përjashtuar modelet Roomba® 680 dhe 690

Ky produkt është shtuar nga 1 people'snë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4501353

Përshkrimi

Ndërrimi i AeroVac Bin për Robotët e Pastrimit të Vakumit të Serisë iRobot Roomba® 600, duke përjashtuar modelet Roomba® 680 dhe 690

Brendi

iRobot