Set Filtera për fshesë Set iRobot seria 900

55.00 
Ka sasi

Gjithçka që ju nevojitet për të kryer mirëmbajtje të rregullt në Robotin tuaj Roomba 800 ose 900 Series.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4415866

Përshkrimi

Gjithçka që ju nevojitet për të kryer mirëmbajtje të rregullt në Robotin tuaj Roomba 800 ose 900 Series. Kompleti përfshin tre filtra AeroForce® me efikasitet të lartë, dy furça anësore dhe një grup nxjerrësish zëvendësues AeroForce

Brendi

iRobot