Set i çelësa bita 40 copë – NEO TOOLS

24.99 
Ka sasi

Materiali: Metal S2
Përshtatës: 3/8″ – 10 mm, 1/2″ – 10 mm
Të përfshira çelësat heks:
30 mm: h4, h5, h6, h7, h8, h10, h12

Ky produkt është shtuar nga 2 people'snë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 06-107

Përshkrimi

Materiali: Metal S2
Përshtatës: 3/8″ – 10 mm, 1/2″ – 10 mm
Të përfshira çelësat heks:
30 mm: h4, h5, h6, h7, h8, h10, h12

Brendi

Neo Tools