Set i kaçavidave 9 copë

22.99 
Ka sasi

Seti i kaçavidave NEO përfshin 9 kacavida: të sheshtë dhe kryq. Materiali i kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Tehu i kaçavidës u trajtua me nxehtësi për të marrë ngurtësi dhe rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit. Kaçavida ka majë magnetike.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 04-208

Përshkrim

Seti i kaçavidave NEO përfshin 9 kacavida: të sheshtë dhe kryq. Materiali i kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Tehu i kaçavidës u trajtua me nxehtësi për të marrë ngurtësi dhe rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit. Kaçavida ka majë magnetike. Forma e trajtës tre-lobulare me pjesën tjetër të profilizuar të gishtit zvogëlon përpjekjen e duarve gjatë punës dhe lehtëson marrjen e çift rrotullues të duhur. Dorezat me dy materiale parandalojnë rrëshqitjen në dorë, është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Brendi

Neo Tools