Set kompresori për ngjyrosje 28C – NEO TOOLS

30.00 
S'ka sasi

Set për ngjyrosje NEO përmban 5 pjesë me cilësi të lartë. Paketa është e gatshme për përdorim në punëtori në një gamë të gjerë të aplikacioneve: ngjyrosje, fryrje, pastrim i sipërfaqeve.

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 12-500

Përshkrimi

Set për ngjyrosje NEO përmban 5 pjesë me cilësi të lartë. Paketa është e gatshme për përdorim në punëtori në një gamë të gjerë të aplikacioneve: ngjyrosje, fryrje, pastrim i sipërfaqeve. Kompleti përfshin: dorzë spërkatëse me kupë të sipërme, dorzë larëse për vaj, dorzë ajri, dorzë fryse gomash me manometër dhe zorrë presioni spiral 5 m. Cilësi e lartë e mjeteve të konfirmuara me certifikatë CE. Marka NEO përmbush pritjet e profesionistëve.

Brendi

Neo Tools