Set kopshti (kositëse, gërshërë) N0E-11ET-3.6

49.99 
S'ka sasi

• Tensioni: 3,6V
• Fuqia: Li-ion bateri (1,3Ah)
• Rrotullime të lira: 1000 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042560371

Përshkrimi

• Tensioni: 3,6V
• Fuqia: Li-ion bateri (1,3Ah)
• Rrotullime të lira: 1000 min-1
• Gjerësia e prerjes: 80 mm (bari)
• Gjatësia e prerjes: 110 mm (shkurre)
• Shtojcë për prerjen e barit
• Shtojcë për prerjen e shkurres
• Shkopi teleskopik që rrotullohet
• Dimensionet e kutisë (në mm):
740 (GJ) x 120 (GJ) x 125 (T)

Brendi

ISKRA