Set me burgia 204 copë FST204 – ISKRA

33.00 
S'ka sasi

Dimezionet: 333 x 95 x 242 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566854
Kategoritë: , ,

Përshkrimi

Dimezionet: 333 x 95 x 242 mm
Burgi
– HSS: 4 × 1,5 / 4 × 2/4 × 2,5 / 3 × 3,0 / 4 × 3,2 / 2 × 3,5 / 3 × 4,0 / 2 × 4,5 / 2 × 4,8 / 5,0 / 2 × 5,5 / 6,0 / 7,0
– për dru: 4 × 3,0 / 3,5 / 4 × 4,0 / 4,5 / 4 × 4,8 / 5,0 / 5,5 / 6,0 / 4 × 6,5 / 6,8 / 7,0 / 7,5 / 4 × 8,0 / 9,0 / 3 × 10
– për beton: 3 / 4/5/6/7/8/9/10
Çelësa fole 4/5/6/7/8/9/10/11/12/13
Mbajtëse folejemagnetike
Çelësi Allen
Përshtatës sharre rrethore me çelës shtrëngues
Kaçavidë fole, shtrirje fleksibël
Pjesët e kaçavidës: 25 mm (20 copë), 50 mm (14 copë)
– e sheshtë 25 mm: 3/5/6/8; 50 mm:
3/4/5/6/8 – filips 25 mm: PH0 / PH1 / PH2 / PH3; 50 mm: PH1 / PH2 / PH3
– torx 25 mm: T10 / T15 / T20 / T25 / T30; 50 mm: T10 / T15 / T20
– drejtkëndëshe: S1 / S2 / S3
– i fuqishëm 25 mm: PZ0 / PZ1 / PZ2 / PZ3; 50 mm: PZ1 / PZ2 / PZ3
Stërvitje prerëse për dru:
10/13/16/19/22/25 Kunja muri (60 copë) Mbajtëse vidash
(4 copë)
Hapësira:3/6/8/10
Sharra rrethore për prerjen e vrimave: 32/38 / 44 / 54

Brendi

Graphite

ISKRA