Set me burgia 3,4,5,6,8 mm- 10 copë

9.00 
9.00  - 9.00 
Ka sasi

Për metalet HSS 3, 4, 5, 6, 8 mm,
Për beton 3, 4, 5, 6, 8 mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 55H210
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Set i bugiav GRAPHITE për metal dhe beton, me diametër nga 3.0 deri 8.0 mm, është ideal si një pajisje shtesë për çdo burmashin ose aku. Kutia kompakte ju lejon të vendosni komplet në një kuti, kabinet ose qese mjetesh.

Për metalet HSS 3, 4, 5, 6, 8 mm,
Për beton 3, 4, 5, 6, 8 mm