Set më vegla pune, 60 copë – ISKRA Ero

33.00 
S'ka sasi

• Çelës që përshtatet: 200 mm (8”)
• Skalpel: 18 mm
• Darë diagonale: 150 mm (8″)
• Darë të kombinuar: 150 mm (8″)
• Metër: 3 m x 16 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042561309
Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Çelës që përshtatet: 200 mm (8”)
• Skalpel: 18 mm
• Darë diagonale: 150 mm (8″)
• Darë të kombinuar: 150 mm (8″)
• Metër: 3 m x 16 mm
• Inbus çelësa 6-këndorë: 1.5 – 10 mm
• Çelës për shtrëngim: 6,35 mm (1/4”)
• Çelësa bashkangjitës: 1/4″x 5, 6, 7, 8, 9,10,11,12,13
mm
• Çekiç zdrukthëtari: 227g (8 oz)
• 25 mm shtojca: (32 copë)
• Shtojca të rrafshëta (SL): 3, 4, 5, 5, 6, 6, 7
• Shtojca rrethore (PH): 0, 1, 2, 2, 3
• Shtojca rrethore me yje (PZ): 0, 1, 2, 2, 3
• Inbus shtojca (H): 1.5, 2, 3, 4, 5, 6
• Shtojca katrore (S): 1, 2, 3
• Torx shtojca (T): 10, 15, 20, 25, 27, 30
• Nivelatori: 220 mm (9”)
• Doreza magnetike për shtojca: 6,35 mm (1/4”)
• Vazhdues magnetik për shtojcat: 50 mm
• Paketimi: valixhe
• Paketimi valixhe (në mm):
350 (GJ) x 83 (GJ) x 290 (L)

Brendi

IskraERO