Set më vegla pune 94 copë – ISKRA

19.90 
S'ka sasi

Set i veglave të punës 94 copë, ISKRA

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042561361

Përshkrimi

• 25 mm shtojca: (50 copë)
• Shtojca të rrafshët (SL): (11 copë) 3, 4, 4, 4.5, 5, 5,
5.5, 6, 6, 6.5, 7
• Shtojca rrethore (PH): (8 copë) 0, 0, 1, 1, 2, 2, 3, 3
• Inbus shtojca (H): (10 copë) 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5,
5, 5.5, 6
• Torx shtojca (T): (10 copë) 8, 9, 10, 15, 20, 25, 27, 30,
35, 40
• Shtojca rrethore me yje (PZ): (7 copë) 0, 1, 1, 2, 2, 3, 3
• Shtojca katrore (S): (4 copë) 0, 1, 2, 3
• 50 mm shtojca: (16 copë)
• Shtojca të rrafshët (SL): (4 copë) 3, 4, 5, 6
• Shtojca rrethore (PH): (4 copë) 0, 1, 2, 3
• Shtojca rrethore me yje (PZ): (4 copë) 0, 1, 2, 3
• Torx shtojca (T): (4 copë) 10, 15, 20, 25
• Shtojca precize: (8 copë)
• Shtojcë pllakore: (4 copë) PH0000, PH000, PH00, PH0
• Shtojcë rrethore: (4 copë) 1.2, 2, 2.5, 3
• 1/2” Çelësa bashkangjitës: (10 copë) 4, 5, 6, 7, 8, 9,
10, 11, 12, 13
• Kaçavidë rrethore: (3 copë) 1×75, 2×100, 3×150
• Kaçavidë pllakore: (3 copë) 5×75, 6×100, 8×150
• Dorezë magnetike për shtojca: 1 copë
• Dorezë precize për shtojca: 1 copë
• 1/2” Vazhdues për shtojca: 1 copë
• Adapter për çelësa bashkangjitës: 1 copë
• Paketimi: valixhe
• Paketimi valixhe (në mm):
315 (GJ) x 85 (GJ) x 245 (L)
Paketimi jashtë ambalazhit
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm:
3830042563556
• Dimensionet e kutisë (në mm):
500 (GJ) x 325 (GJ) x 470 (L)
• Sasia: 10 copë/karton
• Neto pesha: 19,0 kg
• Bruto pesha: 20,0 kg

Brendi

ISKRA