Set microfiber iRobot B 390

12.90 
Ka sasi

Kjo tre pako pëlhurash pastruese mikrofibre Braava përfshin dy lecka të bardha të thata për heqje dhe një leckë të lagur blu, të lagur. Secila mund të lahet dhe të përdoret qindra herë. Çdo leckë është 8 “x 11” dhe është e lehtë për t’u bashkuar dhe hequr nga jastëku magnetik i pastrimit.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4409721

Përshkrimi

Kjo tre pako pëlhurash pastruese mikrofibre Braava përfshin dy lecka të bardha të thata për heqje dhe një leckë të lagur blu, të lagur. Secila mund të lahet dhe të përdoret qindra herë. Çdo leckë është 8 “x 11” dhe është e lehtë për t’u bashkuar dhe hequr nga jastëku magnetik i pastrimit.
Pastroni jeshilën me pëlhura pastruese të dyshemesë me mikrofibër të rindërtueshme dhe të ripërdorshme të Braava. Projektuar posaçërisht për Braava, rrobat e bardha elektrostatike janë ideale për heqjen e pluhurit të thatë, papastërtive dhe flokëve nga dyshemetë tuaja. Pëlhura blu me teksturë mund të përdoret me ujë vetëm për të pastruar papastërtitë më të thella. Kjo tre pako përfshin dy lecka të thata për heqje dhe një leckë të lagur. Çdo leckë është 8 “x 11”, mund të lahet dhe të përdoret qindra herë dhe është e lehtë për t’u bashkuar dhe hequr nga jastëku pastrues magnetik.

Brendi

iRobot