Set për bojler – RBM

59.99 
Ka sasi

Vendosja e valvulës: 300 kPa.
Shkallë matës: 0÷600 kPa.
Diametri: VS 15 mm.
Temperatura maksimale: 90°C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 00470610
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Vendosja e valvulës: 300 kPa.
Shkallë matës: 0÷600 kPa.
Diametri: VS 15 mm.
Temperatura maksimale: 90°C
Diamteri: 1″

Brendi

RBM