Set shkarkuës i ajrit dhe ujit F 1″ – RBM

14.99 
Ka sasi

Njësia terminale e shkarkimit manual, ajrit dhe ujit.
Instalim standard për kthimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 32160650
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Njësia terminale e shkarkimit manual, ajrit dhe ujit.
Instalim standard për kthimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8

Brendi

RBM