Set shkarkuës i ajrit dhe ujit F 1″ – RBM

18.99 
Ka sasi

Grupi i terminalit të shkarkimit automatik të ajrit dhe ujit.
Instalim standard në dorëzimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8”

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 32150650
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Grupi i terminalit të shkarkimit automatik të ajrit dhe ujit.
Instalim standard në dorëzimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8”

Brendi

RBM