Sharrë elektrike IE-RS710 – ISKRA ERO

55.00 
S'ka sasi

Fuqia: 710 W
Tensioni: 230-240V ~ 50Hz
Gjatësia e tehut: 20mm
Levizjet e tehut në min: 0-2500 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042567486

Përshkrim

Fuqia: 710 W
Tensioni: 230-240V ~ 50Hz
Gjatësia e tehut: 20mm
Levizjet e tehut në min: 0-2500 min-1
Thellësia e perjes në dru (max): 115 mm
Thellësia e perjes në metal (max): 3mm
Gjatësia e kabllos: 1.8m

Brendi

IskraERO