Sharrë ISKRA ERO IE-JS710

46.90 
S'ka sasi

Fuqia: 710 W
Tensioni:220 – 240V ~ 50/60Hz
Thellësia e prerjes në dru (max): 105mm
Thellësia e prerjes në metal (max): 20mm
Levizjet e tehut në min: 1000 – 3000 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042567462

Përshkrim

Fuqia: 710 W
Tensioni:220 – 240V ~ 50/60Hz
Thellësia e prerjes në dru (max): 105mm
Thellësia e prerjes në metal (max): 20mm
Levizjet e tehut në min: 1000 – 3000 min-1

Brendi

IskraERO