Sharrë motorrike 1.2 KW IE-GC370 – ISKRA ERO

119.00 
S'ka sasi

Kapaciteti i motorit: 37 cm3
Fuqia: 1,2 kW
Shpejtësia: 2700 – 12000 rpm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042568001

Përshkrim

Kapaciteti i motorit: 37 cm3
Fuqia: 1,2 kW
Shpejtësia: 2700 – 12000 rpm
Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 310 ml
Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 180 ml
Gjatësia e tehut: 355 mm
Pesha: 6Kg

Brendi

IskraERO