Sharrë Motorrike 1.5 kW PN4500-6 – ISKRA

119.00 
S'ka sasi

• Kapaciteti i motorit: 45,2 cm3
• Fuqia nominale: 1,5 kW (2 KM)
• Shpejtësia e lirë: 3000 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042560135

Përshkrimi

• Kapaciteti i motorit: 45,2 cm3
• Fuqia nominale: 1,5 kW (2 KM)
• Shpejtësia e lirë: 3000 min-1
• Lloji i motorit: dytaktësh
• Ftohja ajrore e motorit
• Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 400 ml
• Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 210 ml
• Gjatësia e tehut: 406 mm
• Hapat e motorit: 8,255 mm (.325″)
• Dimensionet e kutisë(në mm):
480 (GJ) x 260 (GJ) x 300 (L)
• Neto pesha: 5,4 kg
• Bruto pesha: 6 kg

Brendi

ISKRA