Sharrë Motorrike IE-GC450 – ISKRA ERO

129.00 
S'ka sasi

Kapaciteti i motorit: 45 cm3
Fuqia: 1.7 kW
Shpejtësia: 3000 – 10500 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042568025

Përshkrim

Kapaciteti i motorit: 45 cm3
Fuqia: 1.7 kW
Shpejtësia: 3000 – 10500 min-1
Lloji i motorit: dytaktësh
Ftohja ajrore e motorit
Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 550 ml
Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 260 ml
Gjatësia e tehut: 406 mm
Hapat e motorit: 8,255 mm (.325″)
Pesha: 5.5 Kg

Brendi

IskraERO