Sharrë Motorrike IE-GC580 –  ISKRA ERO

129.00 
S'ka sasi

Kapaciteti i motorit: 58 cm3
Fuqia: 2.15 kW
Shpejtësia: 3000 – 10500 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042568049

Përshkrimi

Kapaciteti i motorit: 58 cm3
Fuqia: 2.15 kW
Shpejtësia: 3000 – 10500 min-1
Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 550 ml
Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 260 ml
Gjatësia e tehut: 508 mm
Hapat e motorit: 8,255 mm (.325″)
Pesha: 6.53 Kg

Brendi

IskraERO