Sharrë rrethore 1600W – GRAPHITE

290.00 
Ka sasi

Fuqia: 1600 W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Shpejtësia: 4800 rpm
Gama e prerjës: 0-45°

Ky produkt është shtuar nga 1 njerëznë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 59G801

Përshkrimi

Fuqia: 1600 W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Shpejtësia: 4800 rpm
Gama e prerjës: 0-45°
Max. prerje në 90°: 40 mm
Max. prerje në 45°: 70 mm
Diametri i rrotës së brendshme: 254 mm
Diametri i rrotës së jashtme: 30 mm

Brendi

Graphite