Sharrë rrethore 2300 W – BormannPRO

159.00 
S'ka sasi

Fuqia: 230 W
Diametri i diskut: 235 mm
Thellësia e prerjës: 80 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BCS2350

Përshkrimi

Fuqia: 230 W
Diametri i diskut: 235 mm
Thellësia e prerjës: 80 mm
Rrotullimet për min: 3300 rpm

Brendi

Bormann PRO