Sharrë rrethore1400W – GRAPHITE

199.00 
Ka sasi

Fuqia: 1400 W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Këndi i prerjës: 0-45°

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 59G800

Përshkrimi

Fuqia: 1400 W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Këndi i prerjës: 0-45°
Diametri i rrotës së brendshme: 185 mm
Diametri i rrotës së jashtme: 16 mm

Brendi

Graphite