Sharrë zig zake 800W – GRAPHITE

59.90 
Ka sasi

Fuqia: 800W
Gjatësia e tehut: 20 mm
Max. prerjë në dru: 10 mm
Tensioni: 230V-50Hz

Ka sasi
Shtoje tek lista e dëshirave1 person e kan produkt i favorizuar!
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G072

Përshkrimi

Sharra ZigZak 58G072 me një motor 800W lejon prerje të saktë dhe efikase të drurit dhe metaleve me trashësi maksimale prej 80 mm dhe 10 mm, përkatësisht.
Ajo ka një certifikatë CE që garanton respektimin e standardeve evropiane të sigurisë. Marka GRAPHITE ofron mjete energjetike për punë me ngarkesa të afërta profesionale.

Fuqia: 800W
Gjatësia e tehut: 20 mm
Max. prerjë në dru: 10 mm
Tensioni: 230V-50Hz

Brendi

Graphite