Sharre Zigzage 400W- Bormann

20.00 
S'ka sasi

Fuqia: 400W
Shpejtësia pa ngarkesë: 0-3000 rpm
Thellësia e prerjës: 55mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BJS4000

Përshkrimi

Fuqia: 400W
Shpejtësia pa ngarkesë: 0-3000 rpm
Thellësia e prerjës: 55mm

Brendi

Bormann