Sharre Zigzage 600W GX-JS004A – ISKRA

35.00 
S'ka sasi

Tensioni: 220-240V~50Hz
Fuqia: 600W (max)
3 rregullime të lëkundjeve

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830038914751
Etiketimet:

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50Hz
• Fuqia: 600W (max)
• 3 rregullime të lëkundjeve
• Shpejtësia pa u ngarkuar: 0-3000 shpime/min-1
• Shpejtësia e ndryshueshme që rregullohet
• Këndi rregullues i prerjes: deri 45°
• Trashësia e prerjes:
• dru: 65 mm
• plastikë: 12mm
• hekur: 6 mm
• Gjatësia e kabllos së rrymës: 1,8m
• Dimensionet e kutisë (në mm):
240 (GJ) x 75 (GJ) x 215 (L)
• Neto pesha: 2 kg
• Bruto pesha: 2,1 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kod i ambalazhit të jashtëm: 3830042564348
• Dimensionet e kutisë (në mm):
400 (GJ) x 260 (GJ) x 460 (L)
• Sasia: 10 copë/karton
• Neto pesha: 20 kg
• Bruto pesha: 21 kg

Brendi

ISKRA