Sharrë zikzake Graphite Energy+ (pa bateri)

50.00 
Ka sasi

Thellësia e prerjes në dru (max): 80mm
Thellësia e prerjes në metal (max): 10mm
Levizjet e tehut në min: 2400 min-1

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G011

Përshkrimi

Thellësia e prerjes në dru (max): 80mm
Thellësia e prerjes në metal (max): 10mm
Levizjet e tehut në min: 2400 min-1
Të përshtatshme me bateritë Energy +

Brendi

Graphite