Shpuesë e tokes 2HP – Nakayama

129.00 
S'ka sasi

Fuqia: 2.0 Hp
Kapaciteti i motorit: 52 cc
Kapaciteti i rezervarit: 1200 ml

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: PD5220

Përshkrimi

Fuqia: 2.0 Hp
Kapaciteti i motorit: 52 cc
Kapaciteti i rezervarit: 1200 ml
Diametrat e turjelave:
Φ8/Φ10/Φ15/Φ120 cm

Brendi

Nakayama