Shpuesë e tokes 3.4HP – Nakayama

169.00 
S'ka sasi

Fuqia: 3.4 Hp
Kapaciteti i motorit: 62 cc
Kapaciteti i rezervarit: 1200 ml

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: PD6300

Përshkrimi

Fuqia: 3.4 Hp
Kapaciteti i motorit: 62 cc
Kapaciteti i rezervarit: 1200 ml
Madhësia e shpuesës: 10 – 30 cm

Brendi

Nakayama