Shpuesë, EARTH AUGER

225.00 
S'ka sasi

Kapaciteti i motorit: 52 cm3
Fuqia e motorit: 1,45 kW

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042564645
Etiketimet:

Përshkrimi

• Kapaciteti i motorit: 52 cm3
• Fuqia e motorit: 1,45 kW
• Nr. i rrotullimeve të motorit: 7500 min-1
• Modeli i motorit: LD1E44F-5, 2-taktësh
• Lloji i motorit: 1 cilindër, ftohje me ajër
• Shpejtësia e rrotullimeve: 0-270 rpm
• Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 1200 ml
• Diametrat e turjelave:
Φ60/Φ80/Φ100/Φ150/Φ200/Φ300 mm
• Diamet. maks. i turjelës: Φ300 mm
• Gjatësia e turjelës: 650 mm
• Turjelat në dispozicion: Φ100 mm, Φ150 mm,
Φ200 mm
• Dimensionet e kutisë (në mm):
1180 (GJ) x 360 (GJ) x 280 (L)
• Neto pesha: 10 kg
• Bruto pesha: 16,8 kg

Brendi

ISKRA