Shtrydhëse mekanike e agrumeve – Kalin Big Press

119.00 
Ka sasi

KALIN BIG PRESS është një pajisje e shkëlqyer kuzhine për shtrydhjen e portokallit, shegës, limonit dhe greifrutit, i përshtatshëm për përdorim shtëpiak dhe profesional.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 5318000014510

Përshkrimi

Emri i Produktit: Shtrydhëse mekanike e agrumeve
Prodhuesi: Kalin Big Press

Përshkrim i Produktit:
KALIN BIG PRESS është një pajisje e shkëlqyer kuzhine për shtrydhjen e portokallit, shegës, limonit dhe greifrutit, i përshtatshëm për përdorim shtëpiak dhe profesional.
Karakteristikat e produktit:
– Fuqi e madhe shtypëse dhe shfrytëzimi 100% i frutave.
– Kapaciteti i madh shtrydhës 50 l / h
– Lehtë për t’u përdorur dhe e lehtë për t’u mirëmbajtur.
– Produkt i shkëlqyeshëm për të gjithë familjen.
– Ai nuk përdor energji elektrike dhe mund ta përdorni kudo.