Sistem përziërse – grupore

479.00 
Ka sasi

Njësia e përzierjes dhe e shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët e përbërë nga: pompë qarkullimi dhe mikser termostatik.
Lidhjet anësore të sistemit G 1″ M

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 35230637

Përshkrimi

Grupi i përzierjes me pikë fikse seri Kilma-ECOMIX RF.
Njësia e përzierjes dhe e shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët e përbërë nga: pompë qarkullimi dhe mikser termostatik.
Lidhjet anësore të sistemit G 1″ M

Brendi

RBM