Sistem përziërse mekanike për dysheme – RBM

499.00 
Ka sasi

Grupi i përzierjes dhe shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët që përbëhet nga: pompa e qarkullimit, kolektori i përzierjes, duke përfshirë valvulën e kthimit, dhe grupin e rregullimit të kthimit, rregullimi me vlerë fikse me anë të valvulës së injektimit me kokë termostatike me sondë të brendshme (temperaturë e ulët e dorëzimit), termostat sigurie në kabinë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 15310651

Përshkrimi

Grupi i përzierjes me pikë fikse seri Kilma-ECONBLOCK RF në Polimer.
Grupi i përzierjes dhe shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët që përbëhet nga: pompa e qarkullimit, kolektori i përzierjes, duke përfshirë valvulën e kthimit, dhe grupin e rregullimit të kthimit, rregullimi me vlerë fikse me anë të valvulës së injektimit me kokë termostatike me sondë të brendshme (temperaturë e ulët e dorëzimit), termostat sigurie në kabinë.
Distanca e qendrës së lidhjes anësore të sistemit 111 mm, lidhjet G 1/2” M

Brendi

RBM