Spërkatëse për kopsht – NAKAYAMA

6.99 
S'ka sasi

Ujitëse rrotulluese sipërfaqësore për ujitjen e kopshtit dhe hapësirave të tjera të gjelbra

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: GH9110

Përshkrimi

Ujitëse rrotulluese sipërfaqësore për ujitjen e kopshtit dhe hapësirave të tjera të gjelbra, e mundësuar nga një zorrë, baza e saj e lejon vendosjen kudo në kopsht.

Brendi

Nakayama