Suport për sistemin modular – MONO

0.30 0.60 
Ka sasi

Suport:
2M, 2M, 4M, 7M

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Suport:
2M, 2M, 4M, 7M

Informacion shtesë

Modulet

2M, 3M, 4M, 7M

Brendi

Mono Electric