Tabel për siguresa OG – DEPA

2.20 15.20 
Ka sasi

Niveli i mbrojtës: IP 40
Montimi i jashtëm (OG)

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Niveli i mbrojtës: IP 40
Montimi i jashtëm (OG)

Informacion shtesë

Numri i siguresave

12P, 16P, 18P, 24P, 2P, 36P, 4P, 6P, 9P

Brendi

Sebro