Tavoline pune e metalt me rrota – NEO TOOLS

115.00 
S'ka sasi

Gjatësia: 680 mm
Thellësia: 460 mm
Lartësia: 780 mm
Kapaciteti maksimal i ngritjes: 200 kg

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 84-080-G88/F
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Gjatësia: 680 mm
Thellësia: 460 mm
Lartësia: 780 mm
Kapaciteti maksimal i ngritjes: 200 kg
Materiali i produktit: çeliku

Karrocë diagnostikuese NEOCustom Pro (ref. 84-080-G89) me dimensione 680 x 460 x 780 mm është një nga kompletet e gatshme të sistemit NEO CUSTOM PRO. Instalimi i produktit është i lehtë dhe pa probleme. Muret anësore, të shpuara lejojnë instalimin e grepave për mjete ose kabllo të nevojshëm. Trupi është i pajisur me një dorezë të fortë për transport të lehtë. Produkti është bërë prej çeliku, i cili siguron një strukturë të qëndrueshme dhe kapacitet të lartë të ngarkesës (200 kg). Rafti i pajisur do të sigurojë komoditetin e hapësirës dhe përdorshmërinë. Pjesa e sipërme e tavolinës ABS me shtatë xhepa të vegjël do t’ju lejojë të ruani pajisje më të vogla ose më të mëdha të tilla si vida ose arra. Një avantazh i madh rreth zonës kryesore të punës do t’i mbajë mjetet dhe pajisjet të sigurta gjatë transportit. Shkathtësia e sistemit do t’i lejojë përdoruesit të zgjerojë më tej sistemin sipas nevojave të tyre.

Brendi

Neo Tools