Termostat Duo gypor 1″ – RBM

52.99 
Ka sasi

Toleranca e nxitjes +0 /-6°C
Kufiri i temperaturës së kontrollit të kokës 85°C
Vlerësimi i mbrojtjes elektrike IP43
Kapaciteti kontaktues 16(4)A 250V

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3820002

Përshkrimi

Toleranca e nxitjes: Min. T ±6°C – Maksimumi T ±4°C
Temperatura e ndezjes (cilësim fiks): Min. 50 – Maks. 120°C
Cilësim fiks 100°C
Toleranca e nxitjes +0 /-6°C
Kufiri i temperaturës së kontrollit të kokës 85°C
Vlerësimi i mbrojtjes elektrike IP43
Kapaciteti kontaktues 16(4)A 250V

Brendi

RBM