Termostat gypor 1″ – RBM

22.99 
Ka sasi

Temperatura maksimale e kokës 80°C
Temperatura e ruajtjes -15 / +60°C
Vlerësimi i kontaktit 16(2.5)A 250V 2.5A 250V
Gjëndë kabllo M20x1.5

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3800002

Përshkrimi

Gama e rregullimit të temperaturës +20 / +90°C
Diferencial 8±3K
Shkalla e mbrojtjes elektrike IP30
Gradient termik <1K/min.
Temperatura maksimale e kokës 80°C
Temperatura e ruajtjes -15 / +60°C
Vlerësimi i kontaktit 16(2.5)A 250V 2.5A 250V
Gjëndë kabllo M20x1.5

Brendi

RBM