Termostat mekanik ON/OFF RBM

21.99 
Ka sasi

Diferenciali termik 1,3 °C (± 0,2 °C)
Fiksimi i murit
Dimensionet mm (lxhxsp.): 83.7×82.9×30.9
Shkalla e mbrojtjes elektrike: IP20

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3860022

Përshkrimi

Termostati elektromekanik i dhomës. Instalimi në mur. Ngjyra e bardhë. Përzgjedhës verë-dimër.
Gama e rregullimit 5 – 30 °C
Diferenciali termik 1,3 °C (± 0,2 °C)
Fiksimi i murit
Dimensionet mm (lxhxsp.): 83.7×82.9×30.9
Shkalla e mbrojtjes elektrike: IP20

Brendi

RBM