Termostat TL30 – RBM

6.29 
Ka sasi

Temperatura maksimale e ruajtjes 50 °C
Ndërhyrja kundër ngrirjes (*) 7 °C
Gama e kalibrimit (1 – 5) +10 / +30 °C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 05900000

Përshkrimi

Temperatura maksimale e ruajtjes 50 °C
Ndërhyrja kundër ngrirjes (*) 7 °C
Gama e kalibrimit (1 – 5) +10 / +30 °C
Histereza 0,3 °C
Presioni diferencial maksimal (koka e montuar në valvul) 1 Bar
Lëng termostatik me llambë Etil Acetat

Brendi

RBM