Tharëse 2000 W – GRAPHITE

34.90 
Ka sasi

Fuqia: 2000W
Rrjedhshmëria e ajrti: 300-500 l/min
Temperatura: 25 – 550 ° C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 59G522

Përshkrimi

Fuqia: 2000W
Rrjedhshmëria e ajrti: 300-500 l/min
Temperatura: 25 – 550 ° C

Brendi

Graphite